menu
close

AARHUS
Mejlgade 7
8000 Aarhus C

AALBORG
Hasserisvej 165
9000 Aalborg

KØBENHAVN
Badstuestræde 17, 1
1209 København K

TELEFONISK HENVENDELSE

Mandag-Torsdag 8.30-16.00
Fredag 8.30-15.30
+45 86 13 06 33

NYHEDER    PROJEKTER    TEGNESTUEN    KONTAKT    JOB

JULEN 2020

Alle vores samarbejdspartnere nye som gamle sendes de bedste ønsker for julen og det nye år. Vi ser frem til mange nye og spændende projekter samt gode samarbejder i 2021.
Receptionen holder lukket imellem jul og nytår.

VI HAR VUNDET KONKURRENCEN OM DET NYE HOSPITALSAPOTEK OG VASKERI VED AARHUS UNIVERSITETSHOSPITAL

Det er netop blevet offentliggjort, at vi som arkitektrådgiver for Hoffmann A/S og i et team med Nordic – Office of Architecture, Spangenberg & Madsen, VITA ingeniører samt RH Arkitekter har vundet totalentreprisekonkurrencen om Region Midtjyllands byggeri af et nyt hospitalsapotek og vaskeri ved Aarhus Universitetshospital i Skejby. Det er en stor og spændende opgave, som vi glæder os til at komme i gang med i det nye år.

Det nye hospitalsapotek og vaskeri på henholdsvis 8.200 og 8.700 m² bliver bundet sammen med Aarhus Universitetshospital af en forbindelsesgang og fuldender samtidigt forsyningsbyen i Skejby.

LÆS MERE

REJSEGILDE PÅ LÆRINGSHUSET I HØJE TÅSTRUP

Byggeriet af Fremtidens Skole er nu halvvejs og fredag blev rejsegildet fejret. Efter en talerække med borgmester Michael Ziegler, skoleleder Casper Madsen, Produktionsdirektør BAM-Danmark Rasmus Hyldekvist Jensen og Thomas Nørgaard fra rådgiverteamet var der rundvisning i de 15.500 m². Byggeriet er fra første streg til sidste streg er designet til en læring, som giver børnene værktøj til at håndtere de kompetencer, der vil blive efterspurgt af fremtiden. En del af bygningen vil ligeledes fungere som frontstage, hvor borgerne inviteres ind til aktivitet og fællesskaber i lokalområdet.

Projektet er udarbejdet i et samarbejde mellem Kjaer & Richter, Christensen & Co Arkitekter, 1:1 Landskab og Oluf Jørgensen Rådgivende ingeniørfirma. BAM Danmark er totalentreprenør.

LÆS MERE

NYT PINGVINANLÆG

Fredag blev første spadestik på Kattegatcentrets nye pingvinanlæg fejret. Festlighederne bød på taler af direktør Helle Hegelund, to gange Peter Sand henholdsvis Kattegatcentrets bestyrelsesformand og indehaver af Kjaer & Richter. Norddjurs Kommunes borgmester Jan Petersen afsluttede talerækken.

Projektet på ca. 1.500 m² er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, Realdania, Augustinusfonden, LAG Djursland, NRGi og CAC Fonden samt en bevilling fra Norddjurs Kommune og et sponsorat fra Grenaa Havn.

Projektet er udført i samarbejde med LB Consult som ingeniør og Niras er bygherrerådgiver.

SOMMERFERIE 2020

Receptionen holder sommerferielukket i uge 29 og 30.

Tegnestuen kan kontaktes via mail eller direkte numre.

Kjaer & Richter ønsker alle en rigtig god sommer med en teaser fra Ullerød Sognehus. Arkitektkonkurrencen vandt vi i december, og projektet udstilles på Vrå-udstillingen i august.

VI HAR VUNDET FREDERIKSVÆRK SKOLE

FrederiksVærk Skole bliver et lokalt kraftcenter, hvor læring, idéudvikling, idræt, bevægelse, foreningsliv og lokalmiljø kan indgå i nye samarbejdskonstruktioner.

Bedømmelsesudvalget skriver ”forslaget til den nye skole har formået på en meget overbevisende måde at disponere skolens funktioner og læringsmiljøer, så skolen opleves som et attraktivt tilbud til både de daglige brugere og byens borgere. Skolen vil kunne tages i brug hele dagen, og forslaget er en god videreudvikling af den pædagogiske vision med fokus på at sikre rum til forskellige læringssituationer.”

Projektet der er på 6.650 m² er udarbejdet i samarbejde med Totalentreprenør CC Contractor, ingeniørfirmaet SWECO og 1:1 Landskab.